VESNA MIHAJLOVIĆRođena u Zadru, živi u Beogradu. Intuitivni saradnik Svetlosti, prošla mnoge seminare, kurseve i predavanja o čovekovoj prirodi, duhovnosti i životu. Njena jedina želja je da ljudima prenese ono što zna i što može svima koristiti u buđenju svesti, ne bi li tako postali bolji, svesniji i humaniji ljudi.

Mirna, draga i mudra osoba koja ima šta ponuditi. Pomaganjem drugima, mi pomažemo sebi. Iskren saradnik Svetlosti to zna i u sopstvenim promenama vidi i onog koji je podstakao i inspirisao. Zahvalnost tada proizilazi na razne načine jer Biće je beskonačno i zna sijati suštinom.

Ugodan surf na BLOGU ZA LJUBITELJE STVARNOSTI KOJA NAM JE MALO POZNATA, neprekidno druženje , i mir van svake granice razumevanja…

Jedan odgovor »

  1. Draga Vesna,

    Ja uredjujem web stranicu
    Unasumus.weebly.com

    Pozivam vas da je posjetite I prenesete materijal uz navod izvora, ukoliko ga smatrate interesantnim za vas I citatelje vaseg bloga.

    Puno pozdrava I uspjeha

  2. Dobar dan Vesna, moje ime je Nihad Pašić i iz Zenice sam, a imam prijateljicu (Miru) koja već dugo vremena živi u Australiji, a nedavno joj je konstatiran carcinom, a nakon što sam joj ja poslao Vaš blog sa tekstom o cannabis ulju ona je pokušavala da stupi u kontakt s Vama ili sa gosp. Rickom Simpsonom u Nizozemskoj, ali bezuspješno pa me je zamolila da ja pokušam. Molim Vas da mi se javite HITNO na ovu moju mail adresu dole navedenu kako bi ona uspostavila kontakt sa Vama ili sa gosp Rickom Simpson.
    Nadam se da shvatate da je ovo HITNO i da mi što prije pošaljete Vaš kontakt ili kontakt sa gosp. Rickom Simpsonom kako bi ona mogla stupiti u vezu sa Vama ili sa navedenim gospodinom.
    Ona je spremna čak doći na duži period uNizozemsku radi liječenja s tim…….MOLIM VAS

Komentariši